www.hailateatru.ro

www.hailateatru.ro
Toate materialele de pe acest blog, plus multe altele, noi, pot fi gasite acum pe www.hailateatru.ro

duminică, 3 februarie 2008

Opposites Attract. Really?!

Pe cât de liniştită mi s-a părut piesa de ieri, pe atât de zbuciumată a fost cea din seara asta. N-o să înţeleg niciodată de ce tinerii noştri actori vor să ne convingă de capacitatea plămânilor şi de potenţa corzilor lor vocale. Mă rog, fiecare generaţie cu argumentele sale. Încă mai dezbat cu Răzvan ce i-a plăcut lui şi nu mi-a plăcut mie. Rămân totuşi pe poziţii: piesa nu m-a convins.

Dragostea din "Sorry" (rusească) diferă foarte mult de cea din "Opposites Attract" (americană). Cea de-a doua, tradusă şi pusă în scenă de Piersic junior, este pe cale să ajungă şi în România, ţară ce pare să se americanizeze mai mult decât ar fi normal.

Amalgamul de experienţe povestite nu face decât să reflecte relaţiile de cuplu disfuncţionale. Ceartă urmată de sex nebun, relaţii între colegii de serviciu, sex cu ochii pe ceas, relaţii extraconjugale, iubiri imposibile - vă sună cunoscut? Asta vi se arată şi în piesa de faţă. Fraţilor, ferea, în curând vine beleaua şi pe meleagurile carpato-danubiano-pontice. Măcar americanii au terapia inclusă în asigurările de sănătate, noi...

Niciun comentariu: