www.hailateatru.ro

www.hailateatru.ro
Toate materialele de pe acest blog, plus multe altele, noi, pot fi gasite acum pe www.hailateatru.ro

luni, 9 iunie 2008

Gala Tânărului Actor 2008

# THEATRE METHODS 08
„Tradiţia şi contemporaneitatea în teatru” este tema din acest an a târgului Theatre Methods 2008 care va avea loc în perioada 7-13 iulie în Malpils (Letonia).Theatre Methods este un eveniment anual în cadrul căruia este analizază puntea dintre vechi şi nou în artele spectacolului. Programul include ateliere, demonstraţii de lucru, spectacole-lectură şi spectacole ale unor trupe din Singapore, Japonia, Italia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Germania şi Canada.
Află mai multe de aici.

# Cum să scoţi profit din Shakespeare
S-au investit un milion de dolari în noua producţie Macbeth de pe Broadway, cu Patrick Stewart (Star Gate) în distribuţie, iar după 63 de reprezentaţii profitul este de 350 000 – 450 000 de dolari. Preţul unui bilet este de 251 de dolari, în caz că sunteţi interesaţi. Noua producţie este deja nominalizată la şase premii Tony, câştigătorii urmând a fi anunţaţi pe 15 iunie, în cadrul unei gale transmisă de CBS.
Citeşte tot articolul aici.

# Gala Tânărului Actor HOP 2008
Între 3 şi 6 septembrie, UNITER şi Ministerul Culturii organizează la Mangalia Gala Tânărului Actor – HOP.
Se pot înscrie actori care au absolvit facultatea din 2004 până în prezent. Doritorii trebuie să prezinte recitaluri individuale (one man / woman show) de până la 15 minute sau să fie interpreţi în cadrul unor producţii scurte (durata maximă 45 de minute), cu maxim 10 personaje.
Gseşti mai multe informaţii aici.

Niciun comentariu: